De verhalen van een loodgieter.

Lees over situaties waarin klanten liegen, ruzie maken met monteurs en op het laatste moment afbellen.

De Omgevallen Loodgieter.blog

Stortbak WC defect in Hoorn

30 juli 2014,
Algemeen  ,
alletwee

Op weg naar Hoorn, een dik uur rijden vanaf de vorige klus, voor een storing aan de stortbak van het toilet. Daar aangekomen werd ik gewezen op het toilet waarvan de stortbak maar door bleef lopen. 

Ik koppelde deze los van de waterleiding zodat de bewoners de hoofdkraan weer aan konden zetten en ze het 2e toilet op de bovenverdieping konden gebruiken. Het gaat anders best wel veel water kosten als het door blijft lopen.

Hoewel we voor vrijwel elke klus voldoende middelen beschikbaar hebben om het te kunnen repareren ging het in dit geval niet lukken om het gelijk op te lossen. Voor dit specifice type stortbak zou ik even langs de groothandel moeten om de juiste onderdelen te krijgen. 

Je denkt dan dat de mensen blij zijn dat ze verder geholpen gaan worden maar helaas, mevrouw ging helemaal uit haar dak en zoonlief werd zelfs argressief en wilde me uit huis gooien.

Ik bleef kalm en legde hen nogmaals uit dat het kan voorkomen dat een reparatie niet in één keer lukt maar dat ze nu met de noodoplossing wel verder konden en dat ik terug zou komen om het definitief op te lossen. Mevrouw en haar zoon bleven argressief reageren en gingen dreigen met de consumentenbond en de TV.

Ze waren ook niet van plan om maar iets te betalen voor mijn voorrijkosten en genomen noodoplossing. Ik heb de oude situatie toen maar hersteld en ben rustig weggegaan. 

Mischien moet ik toch eens overwegen om een groothandel op wieltjes aan te schaffen zodat ik nog meer materialen mee kan nemen. Of zouden dit soort mensen nooit tevreden zijn?

Reageer

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Reacties